Annoncering på Googlu

Ved du, hvor mange potentielle kunder der søger efter dine services eller produkter på Google hver dag? Vi vil sikre, at potentielle kunder nemt og hurtigt finder dig på Google gennem effektiv reklame.

“Z en dårlig reklame vil endda en rumvæsen kunne komme til din hjemmeside, mens kun din faktiske potentielle kunde vil komme til din hjemmeside fra en god reklame.”

Oprettelse af reklamekampagner

Du fortæller os, hvem dine kunder er, og vi vil oprette kampagner, der vil hjælpe dig med at nå dem. Vi vil foretage en analyse af søgeord, undersøge markedet og undersøge reklamepotentialet for din virksomhedstype.

Baseret på de oplysninger og data, vi indsamler, vil vi oprette funktionelle kampagner. Vi vil aftale et budget og komme i gang. Vær ikke bekymret, selv med en lavere budget kan vi trylle.

Oprettelse af reklamekampagner på Google
Administration og regelmæssig optimering af Google-annoncering

Administration og regelmæssig optimering af annoncering

Vi vil sørge for, at rumvæsener ikke besøger din hjemmeside. Dine kampagner vil være under konstant overvågning for at opretholde deres succes. Du tager dig af dine kunder, og vi sørger for deres konstante tilstrømning.

Hver måned vil vi sende dig en PDF-rapport om kampagnernes succes.

Vi vil vælge de rigtige annonceringsformater for dig for at tiltrække opmærksomheden fra de rigtige kunder.

Annoncering i Google-søgning
Tekstannonce baseret på søgeord

Annoncering i Google-søgning

Den mest almindeligt anvendte reklameformat på Google. Det er en tekstannonce, der skal fange opmærksomhed med ord og budskab. En potentiel kunde indtaster et søgeord i Google-søgning, f.eks. "PPC annoncering på Google", og øverst og nederst på resultatsiden vil der vises reklamer fra virksomheder, der målretter deres reklame mod det søgte udtryk/ord.

Inden for denne annonce betaler du kun for klik, og i tilfælde af en velopsat kampagne betaler du kun for tilstrømningen af relevante besøgende til din hjemmeside.

Annoncering i Google Display-netværket.
Visning af bannere

Annoncering i Google Display-netværket

Dette er en type reklame, hvor du især opbygger brandkendskab. Annonceringsformatet er visning af statiske eller animerede HTML5-bannere på partnerwebsites, der samarbejder med Google, og på YouTube.

Videoannoncering
Visning af video

Videoannoncering

I dette annonceformat handler det mere om at gøre mærket synligt end direkte salg, men i dette tilfælde ved hjælp af videospots. Videoannoncering vises på YouTube og partnerwebsites i Display-netværket.

Du kender denne type annoncering fra at se videoer på YouTube, hvor en annonce vises midt i det sete indhold. Og denne annoncering er en mulighed for dig.

Annoncering på Google Shopping
Visning af produkter

Annoncering på Google Shopping

Annoncering på Google Shopping vises, når der søges efter specifikke produkter og muliggør øjeblikkelig salg. Når du f.eks. søger efter iPhone 13 på Google, vises produkter med et billede, titel, pris og sælger.

Det er en annoncestype, der især er egnet til e-handel, der har et XML-feed forbundet med Google Merchant (din e-shop vil blive forbundet af vores tekniske afdeling).

Kontakt

Har du brug for at tiltrække kunder på internettet?

Tag det første skridt. 👉
Skriv til os, ring til os, eller udfyld en anmodning, så vil vi straks tage kontakt til dig.