Skræddersyet netbutik til alle

Starter du en online virksomhed og har brug for en online butik? Vi skaber små til mellemstore e-handelsbutikker, der er lette at betjene.

Oprettelse af en professionel webshopWebshop til en rimelig pris

Du √łnsker at s√¶lge dine varer eller tjenester online?

P√•passet professionelt webshop tilpasset til din virksomhed, der vil f√łre dig til succes og konkurrere med store spillere p√• markedet.

F√• fra os: en professionel tilpasset webshop til en rimelig pris, hvis opgave er at starte din virksomhed med succes allerede i l√łbet af de f√łrste √•r. Vi laver webshoppen med de mest vigtige og uundv√¶rlige funktioner, du har brug for til at s√¶lge med succes. Du f√•r en st√¶rk start til online salg med mulighed for at forbedre webshoppens effektivitet og funktionalitet under dens drift.

Hvad kan du forvente dig af webshoppen?

Design | Rene og intuitivt design med fokus på UX. Vi vil designe din e-shop, så du og dine kunder kan navigere ubesværet.

Funktioner | Vi skaber en webshop med de funktioner, din virksomhed og produkter har brug for. Vi finder en måde at passe ind i dit budget og fortsætte med at forbedre webshoppens funktioner undervejs.

Tilslutning | Vi vil nemt tilslutte din webshop til din regnskabssoftware, fragtmand, betalingsgateway og marketingkanaler. Enkelt med alt, hvad du har brug for for at få den til at fungere problemfrit.

Vores mål er at oprette en webshop, der er i stand til at tjene, men samtidig passer indenfor dit budget.

Rent og intuitivt design til webshop med fokus p√• UXWebshop vil vi oprette med den funktionalitet, som din virksomhed og produkter har brug for.Webshop vil vi tilslutte √łkonomisystemet, forsendelsestjenesten, betalingsportalen og markedsf√łringskanalerne.
Vi ved, hvad en succesfuld e-shop har brug for

Fra start til stjerner

01

Tilpassede funktioner

Webshop bliver lavet til mål på Magento 2 eller Sylius-platformen. Afhængigt af dine behov vælger vi en variant, der bedst passer til dit budget og din virksomhed. Funktionaliteten og modulerne tilpasser vi efter behov.

02

Design fokuseret på en webshop

Vi vil designe et estetisk, rent og brugbart design, hvor alt passer perfekt. Enhver bes√łgende, der kommer til din e-shop, vil vide, hvor filteret er og hvordan man placerer en ordre. De vil have sikkerheden om, at de er kommet til en seri√łs og p√•lidelig s√¶lger.

03

Marketing & Salg

Det er selvf√łlgeligt, at webshoppen vil samarbejde med salgskanaler som Google shopping og andre, fordi vi ved, at en webshop uden marketing ikke s√¶lger.

04

SEO klar

Vi er opmærksomme på den komplekse SEO i e-shop-kontekst. Koden vil opfylde alle strenge parametre for korrekt indeksering af siderne.

Se vores portef√łlje af arbejde

Kontakt

Skal du starte dit online salg?

Tag det f√łrste skridt. ūüĎČ
Skriv til os, ring til os, eller udfyld en anmodning, så vil vi straks tage kontakt til dig.