Tilpasset webside

Forventer du, at din hjemmeside hjælper dig med at skaffe kunder online og troværdigt repræsenterer dit brand på internettet? Forvent ikke, opnå sikkerhed.

“God hjemmeside er som en god sælger i din virksomhed.
Ved, hvordan man kommunikerer med dit potentielle kunde og hvordan man succesfuldt sælger din service.

Dårligt designet hjemmeside

Dårligt designet websted?
Dårligt visitkort, nul salg

Mange virksomheder opretter en hjemmeside, start en online markedsføringskampagne, men nye potentielle kunder synes ikke at dukke op. Kontaktformularer og telefonlinjer er tomme. Lav ikke samme fejl.

Det er vigtigt at forstå, hvilken konkurrence du kæmper mod på internettet. Din potentielle kunde vil sandsynligvis se på mange websteder, men vil kun sende en forespørgsel eller ordre til de mest troværdige.

Dårligt designede websider har fælles parametre: langsom indlæsning, dårlig responsivitet og brugbarhed, uegnet design, utilstrækkelig information om tjenester og manglende overbevisende tekster. Undgå denne situation.

Premium-websted
Alt, hvad siden har at tilbyde

Vi leverer en Premium hjemmeside, der vil hjælpe dig med at vinde kampen om hver ny kunde.

Vi vil gøre en stor indsats for at præsentere dit tilbud af tjenester og produkter på en strategisk og tiltalende måde på websiden, så det vil appellere til hver eneste potentielle kunde. Vi vil designe indholdsstrukturen grundigt og skabe en troværdig og meningsfuld design.

Vi afslutter alt Premium arbejde med kvalitetskode, der vil betyder en hurtig og perfekt brugbar hjemmeside for hver besøgende.

Godt designet hjemmeside

Se vores portefølje af arbejde

Hvordan opretter vi Premium-websteder?

Udarbejdelse og design af hjemmeside
Trin 1.

Forberedelse af hjemmeside

Vi starter med at oprette en analyse af nøgleord, der vil hjælpe os med at designe URL-adresse, indhold og navigation. Vi vil undersøge, hvordan din konkurrence klarer sig online. Vi vil også lave en markedsundersøgelse i din branche.

Hjemmesidetekster og indhold
Trin 2.

Tekster og indhold

Vi vil bruge opdagelser og data fra vores analyse af nøgleord til at skabe indholdet og de vigtigste dele af hjemmesiden - teksterne. De præsenterer og sælger din service på siden.

Sammen med dig, vil vi skrive tekster, der præsenterer dit budskab, dine fordele og tilbud på den rigtige måde. Gode tekster er som en god og selvstændig Sælger. De taler for dig.

Brugerdefineret hjemmeside design
Trin 3.

Professionelt design

Vi vil skabe en elegant, intuitiv og troværdig tilpasset design, der tilbyder besøgende på din hjemmeside en problemfri og behagelig oplevelse og øger konverteringsgraden.

Vidste du, at over 45% af mennesker vurderer en brands troværdighed ud fra deres websides udseende?

Kodeudvikling i NuxtJS
Trin 4.

Kode udvikling

Det vigtigste, men desværre ofte oversete. Udviklingen af koden af den designede webside. Vi udvikler websider ved hjælp af moderne teknologier med fokus på brugbarhed og hastighed.

Vidste du, at brugbarhed og indlæsningstid på en hjemmeside har en stor indflydelse på konverteringsforholdet og også forbedrer placeringen i Google i forhold til SEO?

En hjemmeside, der ikke vil skuffe dig eller brugerne

Premium-websted
side

01

Hastighed og brugervenlighed

Hastighed og brugbarhed er vigtige faktorer, der har en stor indvirkning på en websides succes. Vi leverer dig en utømmelig hurtig og brugervenlig hjemmeside. Tror du ikke? Test vores websides hastighed. 👉 Test det

02

Troværdigt og professionelt design

Vi vil designe en troværdig og engagerende design, der sikrer en behagelig og problemfri browsing af din hjemmeside. Samtidig sørger det for seriøse indtryk.

03

Forretningsmål

Det er en Premium hjemmeside, der ikke kun er et visitkort, men et værktøj, der hjælper med at opfylde dit forretningsmål. Din hjemmeside skal give dig indtjening.

04

SEO klar kode

Du vil ikke selv se koden til din hjemmeside, men Google ser det, og vurderer din hjemmeside efter det. Vi vil give dig en kode, som Google kræver og forstår, hvilket vil hjælpe dig med bedre SEO-resultater.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør et Premium-websted anderledes?

Mange websteder bliver oprettet, så du leverer teksterne, grafiker laver designet ud fra teksterne, og websiden går i verden. En hurtig proces uden overvejelse, men ofte også uden resultater.

Ved oprettelsen af en Premium hjemmeside begynder vi med at forstå dine tjenester/produkter. Derefter ser vi på, hvordan din mest kapable konkurrence har præsenteret deres tjenester på deres hjemmeside (på tværs af hele Europa).

Dernæst vil vi forberede en analyse af nøgleord, der vil give os et hint om, hvordan dine kunder søger efter dine tjenester. Det vil hjælpe os med at designe den rigtige indholdsstruktur, URL-adresser og understørrelser.

Alle de data, der er opnået, vil blive modtaget af en copywriter, der vil skrive tekster eller foretage en korrektur af dine egne tekster. Derefter vil alle data, inklusiv teksterne, blive givet til grafikeren, der vil designe et rent, intuitivt, men vigtigst af alt, en meningfuld design.

Og nu for det, der ofte undervurderes. Programmering af websiden. Vi udvikler den Premium webside i det moderne NuxtJS framework med opfyldelse af strenge kriterier, som næsten ingen websider opfylder sammen. Perfekt brugervenlighed på enhver enhed, overstandard hastighed, perfekt SEO og ren kode. Brugervenlighed og hastighed vil blive værdsat af besøgende på din webside, og SEO-koden vil blive værdsat af søgemaskiner, der vil hjælpe dig med at stige i søgeresultaterne.

Hvor lang tid tager det at levere og lancere en hjemmeside?

Vil et Premium-websted hjælpe mig med at få nye kunder?

Indeholder hjemmesiden et CMS?

Kan mit Premium-websted konkurrere med de bedste?

Kontakt

Vil du være nummer et på internettet?

Tag det første skridt. 👉
Skriv til os, ring til os, eller udfyld en anmodning, så vil vi straks tage kontakt til dig.